Træfældning og beskæring

Der kan være gode grunde til at beskære eller fælde træer

  • Træet kan stå i vejen for bebyggelse
  • Træfældning eller beskæring kan give energi og kraft til den omkringliggende bevoksning
  • Træet kan være gået ud eller være på vej til det
  • Træet kan have sygdom
  • Træer kan have betydning for indeklimaet i huset
  • Hvad er din grund?

Bestil mig til at komme ud til en gratis og uforpligtende vurdering. Jeg giver altid en fast pris inden arbejdets påbegyndelse.


Træfældning

Jeg har erfaring med forskellige metoder til at fælde træer. Om træet står opad et hus eller læner ind over en garage, er det ikke en hindring.


Sektionsfældning ved klatring


Fældning fra jorden


Fældning ved indtrækning


Når der fældes træer, bliver der en masse grenaffald. Mindre træer kan snildt pakkes på en trailer og køres væk. I forbindelse med større oprydning kan vi enten bortskaffe affaldet eller producere træflis. Det kan spredes ud i haven, så du holder ukrudtet nede og giver næring til jorden, og er således en ganske økologisk idé. Når træet står helt nede i bunden af baghaven, er flishuggeren ofte en praktisk mulighed, da den kan køres helt hen til træet. I andre tilfælde kan det være en fordel at hyre en grabvogn eller bestille en container.


Træbeskæring

Visse træer reagerer bedre på beskæring end andre, og det er ikke ligegyldigt, hvornår på året en grov beskæring af et træ foretages. Skal træet bestå i mange år endnu, er det mindst muligt drastiske indgreb som hovedregel at foretrække. Jeg tager altid en konkret vurdering i samråd med kunden.


Husk der er servicefradrag for arbejde med træbeskæring. Se her


Lad os i samarbejde finde den bedste løsning på dit projekt.Skal jeg kontakte dig?

Send mig en mail med navn og telefonnummer, og jeg ringer dig op, så vi kan aftale et gratis og uforpligtende møde. Du er også velkommen til at ringe eller skrive en sms :)